O NJEMU BRUJI AMERIKA: Markus Vilijams ponovo čini čuda! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2018, 11:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

O NJEMU BRUJI AMERIKA: Markus Vilijams ponovo čini čuda! (VIDEO)

Ponovo „u sedlu“.

Markus Vilijams je jedan od najboljih stranaca u istoriji Crvene zvezde, ali je drugu epizodu na Malom Kalemegdana ekspresno završio na neslavan način zbog kršenja klupske discipline.

Vilijams je po odlasku iz Beograda pre tri godine pokušavao da oživi igračku karijeru u Evropi, ali nije uspeo, baš kao što nije uspeo ni da izbori ugovor u NBA ligi.

Odlični plejmejker je ipak pronašao sreću u Razvojnoj ligi u dresu Stokton Kingsa, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << filijale Sakramenta. Vilijams je trenutno najbolji asistent lige sa 8,6 uspešnih timskih dodavanja po utakmici. A uz to je beležio i 11 poena i 3,3 skoka prosečno po meču.

Njegovi poteu ponovo se prepričavaju širom Amerike...

Sve najnovije sportske vesti možete da pročitate OVDE.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.