O ČEMU TI PRIČAŠ?: Đoković u RASPRAVI sa sudijom kada je zatražio medicinski tajm-aut

Izvor: SrbijaDanas.com, 03.Jan.2024, 15:19

"O ČEMU TI PRIČAŠ?": Đoković u RASPRAVI sa sudijom kada je zatražio medicinski tajm-aut

Bizarno pravilo...

Delovalo je u utorak da ide sve na bolje, međutim Novak Đoković se mučio sa povredom zgloba i tokom meča Junajted kupa protiv Aleksa de Minora. Problemi sa desnim zglobom ponovo su proganjali Đokovića i tokom četvrtfinala, a Novaku je sredinom prvog seta bio potreban medicinski tajm-aut nakon što je u utorak ispustio drugi set svog meča od Jiržija Lehečke.

Međutim, nije Đoković dobio medicinski tajm-aut koji mu je trebao i tražio je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << obrazloženje od fizioterapeuta.

- O čemu pričaš, to je povreda koju si juče lečio - rekao je Đoković.

Pošto je Đoković izašao na teren sa istom povredom koju je zadobio u utorak, činilo se da nema pravo na zvanični medicinski tajm aut. Ali 36-godišnjak je tvrdio da se ishod popravio pre njegovog meča protiv De Minora i da se samo pogoršalo kada je počeo da igra.

- Znači, ako nastavi da se pogoršava sutradan, nećete to da lečite jer se već juče ponavljalo? Rekao sam da se poboljšalo pre meča i kada sam počeo da igram i što više igram, sve je gore. To sam ti rekao.

Nije Novak bio zadovoljan situacijom, izgubio je prvi set, a zatim i meč - 6:4, 6:4.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.