Nurmagomedov traži 100.000.000 za revanš sa Mekgregorom

Izvor: B92, 23.Jan.2020, 19:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov traži 100.000.000 za revanš sa Mekgregorom

Sve je manje izvesno da vidimo reprizu "borbe veka" u UFC između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Rus iz Dagestana je savladao Irca 2018. u najgledanijem MMA događaju u istoriji (2.400.000 plaćenih naloga), a prvi čovek UFC Dejna Vajt je odavno najavio revanš.

Međutim, trenutno je pred njim jedna malo veća prepreka u iznosu od 100.000.000 dolara.

Naime, Nurmagomedovljev odac Abdulmanap, koji je ujedno i trener dagestanskog borca, traži da njegovom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sinu bude plaćen toliko iznos da bi učestvovao u borbi.

"Čini mi se da najviše pričaju o mojim rečima i 100 miliona dolara, ali dobro, neka pričaju. Ponavljam, bez toga nema borbe", rekao je Nurmagomedov stariji.

Habib se trenutno sprema za borbu sa Tonijem Fergusonom u aprilu, protiv koga će treći put braniti šampionski pojas u lakoj kategoriji.

"Novac mi nije važan, nego sportska strana, a s te strane onda treba da pričamo o borbi između Tonija i Habiba. U ovom sportu se samo priča o novcu i ciframa, a sve manje o borbama. Šta više da kažem o tome što oni žele da im se mečevi isplate?", zapitao se Abdulmanap.

Habib je slavio protiv Konora u oktobru 2018, borbu je rešio u svoju korist gušenjem u četvrtoj rundi. Borba je imala kontroverzan "produžetak".

Mekgregor je nedavno imao prvu borbu od ovog meča, u kojoj se uspešno vratio u oktagon.

Nurmagomedov u karijeri ima 28 pobeda iz isto toliko mečeva. Spekuliše se da bi posle ove borbe 31-godišnji borac mogao da okonča MMA karijeru.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Nurmagomedov traži 100.000.000 $ za revanš sa Mekgregorom

Izvor: Nezavisne Novine, 23.Jan.2020

Sve je manje izvjesno da vidimo reprizu "borbe vijeka" u UFC između Habiba Nurmagomedova i Konora Mekgregora.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.