Nurmagomedov protiv medveda – druga runda VIDEO

Izvor: B92, 27.Apr.2019, 13:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nurmagomedov protiv medveda – druga runda VIDEO

Ruski MMA borac Habib Nurmagomedov ponovo se "rvao" sa medvedom, istim onim sa kojim se rvao kao dečak.

Nurmagomedov je tridesetogodišnji ruski MMA borac i aktueli šampion lake kategorije, a tu titulu je osvojio kada je u oktagonu porazio Konora Mekgregora, polugom ga nateravši da preda borbu.

Pre otprilike tri godine se na internetu pojavio video snimak, tada devetogodišnjeg Habiba Nurmagomedova koji se obara sa ni manje ni više nego medvedom.

Habib >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << je sin nekadašnjeg sovjetskog rvača, Abdulmanapa Nurmagomedova, koji je u velikoj meri odgovoran za Habibov povratak nakon teške povrede kolena, koja ga je umalo u potpunosti udaljila od borilačkih sportova.

Upravo se ovih dana pojavio novi video snimak Nurmagomedova i medveda, a zanimljivo da je to isti onaj medved sa kojim se popularni "Orao" rvao kao devetogodišnjak.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Habib "odbranio šampionsku titulu" u borbi sa medvedom (VIDEO)

Izvor: Vesti-online.com, 28.Apr.2019, 12:37

Pojavio se snimak na kom se ruski MMA borac Habib Nurmagomedov "bori" protiv mladog medveda. Snimak je napravljen u Dagestanu...Kako se vidi na snimku, medved je tokom borbe bio vezan lancem...Naredni suparnik Nurmagomedova će biti Amerikanac Dastin Poarje 7. septembra.

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.