Nurkić nastavio da proziva Šeka

Izvor: B92, 19.Jan.2024, 13:55

Nurkić nastavio da proziva Šeka

Nastavlja se verbalni "rat" između Jusufa Nurkića i legendarnog Šekila O'Nila.

Ovog puta najbolji bosanskohercegovački košarkaš je ponovo na društvenoj mreži X ponovio da Šek "priča gluposti", prenosi "Klix".

Prošle nedelje jedan od najboljih centara u istoriji se obratio Nurkiću i nazvao ga "mekušcem" zbog navodnog razmišljanja o tuženju Drejmonda Grina koji ga je krajem prošle godine nokautirao tokom utakmice i zaradio suspenziju na 12 utakmica. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<



"Ne znamda li je istina ili ne, ali želim se obratiti Jusufu Nurkifu, Nurkiću... kako god se zvao. Priča se o podizanju prijave protiv Grina. Imam problem s tim jer to samo pokazuje kakav si mekušac. Uništićeš sve ono što sam ja napravio od visokih košarkaša. Razlog što te je Drejmond udario je taj što zna da mu nećeš uzvratiti. Mekušac si što si uopšte pomislio da podigneš tužbu. Ovo je nešto što bih ti rekao i u lice. Ne možeš tužiti nekoga, samo moraš podići svoje veliko dupe i nekom uzvratiti udarac. Šta misliš o tome, mekušcu?",
poručio je tada Šek Nurkiću.

Nurkić je poručio da to nije istina, a sada se Jusuf ponovo oglasio nakon što je na YouTube kanalu PHNX Sports objavljen prilog u kojem je voditelj stao na Nurkićevu stranu.

U prilogu se navodi kako Šek ima doktorat, ali da ljudi više ne treba da ga zovu doktorom jer nije proverio činjenice, a to je da Nurkić nikada nije najavio podizanje tužbe protiv Grina, da Šek nije bio opasan momak na parketu već da je udarao ljude s leđa, dok se Nurkić direktno sukobio s košarkašem Majamija Tajlerom Hiroom.

Nurkić je objavio snimak tog priloga i napisao:



"Najluđe je što je rekao je da nije siguran je li to istina, ali da želi da kaže nešto o tome... Totalna glupost i neistina što je rekao!",
napisao je Nurkić i još jednom se obratio Šeku nazvavši ga "Šekilović", te mu tako uzvratio na to što je O'Nil njega zvao prezimenom "Nurkif".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.