Numansija uzdignuta čela napustila Santjago Bernabeu!

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018, 00:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Numansija uzdignuta čela napustila "Santjago Bernabeu"!

Sjajna Numansija ipak nije prošla dalje.

Nakon pobede od 3:0 u prvom meču, Real Madrid je danas ugostio Numansiju u okviru revanša osmine finala Kupa kralja, a kao što se očekivalo, nije bilo nikakve neizvesnosti.

Real nije slavio u drugom meču, bilo je 2:2, pa se ukupnim rezultatom 5:2 plasirao u narednu fazu i postao peti četvrtfinalista, nakon Atletiko Madrida, Alavesa, Valensije i Leganjesa.

Prvi gol smo videli u desetom minutu, Karvahal je >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << uputio sjajan centaršut sa desne strane, Lukas Vaskez je bio na pravom mestu i glavom sproveo loptu u mrežu za 1:0.

Nije Numansija bila toliko u podređenoj ulozi, a dokaz za sve to je stigao u poslednjem minutu prvog poluvremena.

Tada je nakon sjajne akcije i asistencije Mateua Giljermo uspeo da postigne izjednačujući gol.

Real Madrid je stigao do nove prednosti preko Lukasa Vaskeza u 59. minutu, Kovačić je sjajno pokrenuo akciju, Borha Majoral je glavom spustio loptu Vaskezu koji je uspeo da postigne drugi gol na meču.

Gosti se nisu predavali i ovaj meč su napustili srećni jer su ostali neporaženi u sred Madrida protiv šampiona Evrope koji, ruku na srce, nije igrao u najjačem sastavu.

Fantastični Giljerme je uspeo da iskoristi sjajan centaršut sa leve strane, trznuo je glavom i golman Kasilja ponovo ništa nije mogao da učini, bilo je 2:2, što je i konačan rezultat ovog meča.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Sevilja i Espanjol u četvrtfinalu, čeka se još jedan učesnik

Izvor: Sportske.net, 11.Jan.2018

Poznato je sedam učesnika četvrtfinala Kupa kralja, čeka se još pobednik meča Barselona-Selta...Kup kralja ulazi polako u završnicu, ostalo je još devet ekipa, jedna ispada večeras kada se sastanu Barselona i Selta...Sevilja nije imala toliko težak zadatak, nakon pobede u gostima od 2:0 protiv...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.