Nula od fudbala u Novom Sadu

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nula od fudbala u Novom Sadu

Počela je nova sezone u Super ligi Srbiji, a na startu tuga od fudbala na meču u Novom Sadu, Vojvodina - Čukarički. Mreže se nisu tresle za 90 minuta.

Oba rivala igrala su tako da su bila prezadovoljna sa bodom. Najbolju priliku na meču propustio je napadač Voše Malbašić, u finišu prvog poluvremena. Gosti iz Beograda imali su nekoliko solidnih pokušaja, ali premalo da ugroze gol domaćina.

Činilo se kao da gol ne bi pao da se igralo bar još 90 minuta. Da >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << li je ovo nagoveštaj još jedne tužne sezone u srpskom fudbalu?

Ostali mečevi prvog kola igraju se u subotu i nedelju. Šampion Partizan počinje sezonu u subotu u Humskoj, a rival je novi superligaš Mačva iz Šapca. Zvezda na otvaranju sezone igra na "Marakani" u nedelju protiv Radničkog iz Niša.

Nastavak na Vesti-online.com...






Povezane vesti

Voša u poslednjim trenucima slomila Čuku

Izvor: Vesti-online.com, 21.Jul.2017

Počela je nova sezone u Super ligi Srbiji, a na startu pobeda Vojvodine protiv Čukaričkog - 1:0 pogotkom napadača iz Gane Džozefa Bempaha u četvrtom minutu sudijske nadokande...Sve je mirisalo na remi, ali je internacionalac iz Gane doneo radost malobrojnim navijačima na "Karađorđu" posle gužve...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.