Novozelanđanin na probi u Zvezdi

Izvor: Mondo, 06.Maj.2016, 18:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novozelanđanin na probi u Zvezdi

Adam Mičel trenira sa crveno-belima, a od trenera "koji bude na početku priprema", kako je rekao Božović, zavisi da li će ostati i ko će doći u Zvezdu.

Foto: Mondo/ Stefan Stojanović

Još je rano pričati o pojačanjima...

Crvena zvezda je osvojila 27. titulu prvaka države i bez obzira što Superliga nije gotova, javnost sada najviše zanima sa kojim snagama će tim Miodraga Božovića napasti Ligu šampiona.

Ili možda tim Zvezde sa drugim >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << trenerom, jer ni ovu mogućnost nije isključio popularni "Grof".

Za pojačanja pitaće se šef stručnog štaba, a Božović je naglasio da će to biti onaj trener koji bude sa Zvezdom na početku priprema. Crnogorski stručnjak rekao je da će raditi kao što uvek radi ako ostane u klubu.

Za Adama Mičela, koji se trenutno nalazi na probi u Zvezdi, Božović je rekao da misli da on ima kvalitet.

"Novozelanđani su odlični ragbisti i imaju haku pred utakmicu. Dobro pleše haku. Mlad je, brz, ima dobru tehniku. Nisam primetio kakav je u igri glavom, ali igraće protiv Olimpijakosa. Mislim da je igrač koji ima kvalitet", objasnio je trener Crvene zvezde.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Novozelanđanin trenira sa Zvezdom

Izvor: TV Arena Sport, 06.Maj.2016

Adam Mičel trenira sa crveno-belima, a od trenera "koji bude na početku priprema", kako je rekao Božović, zavisi da li će ostati i ko će doći u Zvezdu...Crvena zvezda je osvojila 27. titulu prvaka države i bez obzira što Superliga nije gotova, javnost sada najviše zanima sa kojim snagama će...

Nastavak na TV Arena Sport...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.