Novosel o debaklu Hrvatske, evo šta ga je najviše naljutilo!

Izvor: Sportske.net, 11.Sep.2017, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novosel o debaklu Hrvatske, evo šta ga je najviše naljutilo!

I kako kaže, pitaće to selektora Acu Petrovića.

Kako je i najavljeno pre početka šampionata, proslavljeni hrvatski stručnjak Mirko Novosel komentarisao je dešavanja na ovom takmičenju za tamošnje ''Sportske novosti''.

Dan posle jučerašnjeg ubedljivog poraza reprezentacije Hrvatske od Rusije (78:101), Novosel je u svom tekstu naglasio da je pobeda Rusije potpuno zaslužena i da dalje ide, jednostavno, bolja ekipa.

Ali, jedna stvar mu nikako >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nije jasna i to je ono što najvišđe zamera selektoru Petroviću i njegovim izabranicima.

''Šarić je izgoreo od prevelike želje, a golem i po meni nedopustiv nedostatak je da mi nemamo alternativnu odbranu i ako već ne možemo sprečiti prodore, a prolazili su nam, onda tu treba biti neka zona, pa pokušati s tim'', istakao je, između ostalog, Novosel, uz zaključak:

Jedino što me ozbiljno naljutilo je što nemamo alternativnu odbranu, to je nedopustivo na ovakvom takmičenju. Ne znam razlog, pitaću Acu''.

Novosel je primetio i još jedan problem, a u vezi Darija Šarića, koji je imao predugu pauzu pre početka priprema za Evropsko prvenstvo.

''Šarić je pauzirao četiri meseca prije Eura i koliko god imao volju, to jednostavno ne ide. Rusi su pokazali snažnu ekipnu igru, vrlo visokukvalitet'', smatra Novosel.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.