Novog Pirla deli 20 miliona od transfera karijere?

Izvor: Sportske.net, 12.Jul.2020, 17:52

"Novog Pirla" deli 20 miliona od transfera karijere?

Ko će popustiti?

Breša po svemu sudeći neće, jer prvi čovek kluba Ćelino ni po koju cenu neće da pusti Sandra Tonalija ispod sume od 50 miliona evra.

Breša je još pre nekoliko meseci odredila ovu cenu za najtalentovanijeg Italijana, Inter je bio najzainteresovaniji, ali i on, kao i Juventus i Milan nude najviše 30 miliona.

Inter je vodio u ovoj trci, jer je i Antonio Konte lično zvao Tonalija da ga ubedi da bude centar njegovog veznog reda, no, klubovi >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << nisu uspeli da se dogovore.

Juventus i Milan su se neko vreme povukli, očekuje se da Stara dama možda doda gas kako prelazni rok bude odmicao.

Sve u svemu, Tonalija čeka transfer karijere ovog leta, ali je potrebno da Juve ili Inter plate 50, umesto 30 miliona evra.

Tonali ima ugovor do juna 2022. godine, tako da se Breši ne žuri sa prodajom.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.