Novo majmunisanje u Italiji

Izvor: S media, 02.Nov.2010, 22:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novo "majmunisanje" u Italiji

Italijanski prvoligaš Breša kažnjen je sa 10.000 evra, zbog rasističkog ponašanja navijača na prvenstvenoj utakmici sa Napolijem.

Disciplinska komisija Brešu je kaznila zato što su njeni navijači na rasnoj osnovi vređali Kolumbijca u redovima Napolija Huana Zunigu.

Napoli je nedeljni meč rešio u svoju korist sa 1:0.

"Majmunisanje" koštalo 25.000 evra (VIDEO)

Ovo je drugo kažnjavanje u Seriji A ove sezone. Prethodno je Kaljari, prošlog meseca, morao da plati 25.000 evra zato što su njegovi navijači oponašali majmunske zvuke provocirajući kamerunskog napadača Intera, Samjuela Etoa.

Nastavak na S media...






Povezane vesti

Breša kažnjena zbog rasističkog ponašanja navijača

Izvor: Blic, 03.Nov.2010, 14:30

Fudbalski klub Breša kažnjen je sa 10.000 evra zbog rasističkog ponašanja njenih navijača na prvenstvenoj utakmici s Napolijem...Disciplinska komisija italijanskog prvenstva Brešu je kaznila zato što su njeni navijači na rasnoj osnovi vredjali Kolumbijca u redovima Napolija Huana Zunigu...Napoli...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.