Izvor: MozzartSport.com, 15.Jul.2020, 22:28

Novo leto i opet Zaha u prvom planu: Everton, Njukasl, Atletiko...

Pominju se čak PSŽ i Bajern

Više praktično nema leta, ni zime da se ime i prezime Vilfreda Zahe ne nađe u krugu najčešće pominjanih fudbalera na transfer pijaci!

Najbolji igrač Kristal Palasa godinama je praktično interesantan platežno daleko moćnijim i većim klubovima, ali je klub iz Londona na neki način dosad uspeovao da odoli svim pozivima i silnim milionima koji su se vrteli oko brzonogog krilnog ofanzivca...

Pitanje je ipak da li >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << će Kristal Palas imati keca u rukavu da Zahu zadrži na Selhurst Parku i posle ovog leta, a jedini adut mogao bi da bude virus korona, odnosno globalna finansijska kriza koja nije zaobišla ni klubove. Zaha je pre dva leta stavio paraf na novi ugovor u trajanju do juna 2023. godine, tako da Kristal Palas nema obavezu da proda svog najboljeg igrača, a ni cena neće biti tako zanemarljiva. Uprkos krizi, pominje se suma od bar 70.000.000 evra!

To, opet, ne sprečava klubove da obleću oko Kristal Palasa i čekaju svoju šansu da ugrabe jednog od najboljih krilnih ofanzivaca u Premijer ligi. Ostrvski mediji pominju da je ponovo aktuelno interesovanje Evertona, koji je proletos bio nadomak potpisa, ali se klubovi nisu dogovorili oko obeštećenja iako je reprezentativac Obale Slonovače hteo da ode na Gudison Park. Everton je ponovo u igri, baš kao i Njukasl, koji i dalje čeka da počne era novog gazde, prebogatog šeika Mohameda bin Salmana. Upravo od njegovog dolaska zavisi i to da li će Njukasl imati mogućnost da troši abnormalne sume novca na pojačanja.

Oko je bacio i Atletiko Madrid koji se nada da će ovog leta prodati Tomu Lemara, pa da taj novac iskešira eventualno za Zahu. Mediji u Engleskoj pominju čak i PSŽ, odnosno Bajern Minhen, ali najviše u kontekstu činjenice da je Zaha nedavno promenio zastupnika i da se priklonio carstvu izraelskog superagenta Pinija Zahavija koji je obično zadužen da završava najveće transfere u Evropi. Bajern Minhen teško da će ulaziti u novi megalomanski posao posle transfera Leroja Sanea, dok bi Zaha teško imao mesto u startnoj postavi francuskog šampiona...

Na Ostrvu najviše tipuju da će Everton ili Njukasl baciti novac na sto koji u Kristal Palasu neće moći da odbiju. Podsetimo, prelazni rok u Evropi trajaće od 27. jula pa sve do oktobra.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.