Novo ime i nove boje – zablistao RB za 2024. FOTO/VIDEO

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 14:55

Novo ime i nove boje – zablistao RB za 2024. FOTO/VIDEO

Ekipa RB predstavila je u Las Vegasu bolid VCARB01 kojim će se takmičiti u predstojećoj sezoni Formule 1.

Ekipa RB, koja se do prošle sezone zvala Alfa Tauri, predstavila je bolide novog plavog i belog dizajna. ;

Predstavljanju su prisustvovali vozači ekipe Danijel Rikardo i Juki Cunoda, a na ceremoniji je nastupio američki reper Kendrik Lamar, preneo je Skaj.

Rikardo, koji se sredinom prošle sezone vratio takmičenja i nastupio u sedam trka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << rekao je da očekuje značajan napredak u novoj sezoni.



"Ekipa je uvek sebe shvatala ozbiljno, ali mislim da je ovo još jedan korak napred. To više nije samo platforma Red Bula. Vreme je da se borimo na čelu srednjeg reda ekipa. Pričajući sa članovima ekipe, neki ljudi su ohrabreni i optimistični, a drugi su oprezniji i čekaju da vide šta ćemo pokazati na stazi. Nikada ne znate"
, naveo je Rikardo.

Australijski vozač dodao je da mu se dopadaju promene.



"Kao da postoji nešto u ekipi, način razmišljanja je malo drugačiji, kao da nešto moramo da dokažemo",
rekao je Rikardo.

Sestrinska ekipa Red Bula nazvana je Visa Cash App RB, ali su mnogi mediji, vozači i navijači odlučili da je nazivaju "RB".

Alfa Tauri je prošlu sezonu završio na osmom mestu.

Predsezonska testiranja obaviće se od 21. do 23. februara u Bahreinu, a nova sezona počeće 2. marta trkom za Veliku nagradu Bahreina.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.