Novinarka optužila maskotu za seksualno zlostavljanje

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Feb.2024, 18:57

Novinarka optužila maskotu za seksualno zlostavljanje

Klub je objavio da je policiji dostavio snimke i fotografije kako bi mogli da istraže ove tvrdnje.

Reporterka Žizel Kumpel izveštavala je sa utakmice šampionata Brazila između Internasionala i Gremija u nedelju (3:2), a nakon toga je prijavila masoktu domaće ekipe za seksualno uznemiravanje.

Ona tvrdi da je maskota sve vreme gestikulirala ka njoj, pa na kraju i pokušala da je poljubi.

Žizel je sve vreme meča stajala iza gola, a u uključenju za GloboEsporte >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << optužila je maskotu Sakija da joj je gurnuo glavu i uputio joj gestikulaciju nalik poljupcu.

- Ja sam bila jedina žena na terenu. Bilo je i drugih novinara, ali samo je meni to radio. Prišao mi je i zagrlio me. I stajao je tu grleći me. Imao je masku na sebi, pritisnuo mi je glavu i napravio gest kao da me ljubi. Mogla sam da čujem zvuk poljupca i da osetim njegov znoj - rekla je reporterka.

Klub je objavio da je policiji dostavio snimke i fotografije kako bi mogli da istraže ove tvrdnje, ali i da je zaposleni koji nosio kostim maskote u nedelju suspendovan dok traje istraga.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.