Novinari izabrali - Sterlinga!

Izvor: Sportske.net, 29.Apr.2019, 12:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novinari izabrali - Sterlinga!

Napadač Mančester sitija Rahim Sterling proglašen je danas za fudbalera godine u Engleskoj u izboru Udruženja fudbalskih novinara (FWA).

Englez je ove sezone u dobroj formi, postigao je 17 golova u prvenstvu, a ukupno 23 u sezoni, uz 17 asistencija.

Drugoplasirani u izboru FWA bio je odbrambeni igrač Liverpula Virdžil van Dajk koji je ranije proglašen najboljim od strane Udruženja profesionalnih fudbalera (PFA).

Sterling je pobedio sa 62 odsto glasova.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KOLEGE, ŠTA STE VI GLEDALI: Njega su OSTRVSKI novinari izabrali za fudbalera GODINE u Engleskoj (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Apr.2019

Dobio ubedljivo najviše glasova...Napadač Mančester Sitija Rahim Sterling proglašen je za fudbalera godine u Engleskoj u izboru Udruženja fudbalskih novinara...Novinari su Sterlinga izabrali ispred defanzivca Liverpula Virdžila van Dajka, koji je ranije proglašen za najboljeg igrača godine od...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.