Novinar zbunio Alkarasa pitanjem o Novaku

Izvor: B92, 05.Jul.2022, 12:10

Novinar zbunio Alkarasa pitanjem o Novaku

Karlos Alkaras će morati još da sačeka da bi stigao do same završnice na Vimbldonu.

Mladi španski teniser je u nedelju poražen od Janika Sinera, 6:1, 6:4, 6:7, 6:3, i svakako da je bio razočaran zbog toga.

Ove godine išlo mu je dobro, ali je očigledno da ima još da uči kada je reč o igranju na tako specifičnoj podlozi kao što je trava.

Ipak, na suočavanju sa novinarima, suočio se i sa jednim neoobičnim pitanjem.

Upitan je da je imao >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prilike da se sastane sa Novakom, šta misli kakve bi mu bile šanse da pobedi. To ga je apsolutno zbunilo.

"Izvinite...Ne mogu da odgovorim na to pitanje jer sam izgubio. Mislim, stvarno ne mogu da odgovorim", rekao je Španac.

Kada je reč o igri na travi, kaže da je ipak zadovoljan napretkom.

"Osećao sam se dobro igrajući ovde. Stekao sam mnogo iskustva igrajući na ovoj podlozi. Zaista sada mislim da jednog dana mogu da postanem sjajan igrač i na travi. Nadam se da ću sledeće godine igrati neke turnire uoči Vimbldona i prilagoditi igru bolje", zaključio je Alkaras.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.