Novi život Uroša Spajića i mnogo više trčanja - prvi put kao desni bek

Izvor: MozzartSport.com, 13.Sep.2016, 16:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi život Uroša Spajića i mnogo više trčanja - prvi put kao desni bek

Belgijanci hvale učinak srpskog internacionalca na debiju u Briselu

Tri boda na kontu iako su dve lopte završile u mreži Anderlehta. Rene Vajler ima na čemu da radi. Ali ima i zbog čega da bude optimista. Uroš Spajić je debitovao u briselskom timu, a svi belgijski mediji saglasni su u oceni da je posao obavio više nego korektno. Uprkos tome što je prvi put u karijeri igrao na mestu desnog beka.

Međutim, na njegovoj strani nije curelo, pa se posebno >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << hvali Spajićeva igra u odbrani. Razumljivo, jer kao štoper 23-godišnji fudbaler nije imao mnogo prilika da sa loptom ide ka protivničkom golu.

"Prvi put u životu sam igrao desnog beka. Čak ni u mlađim kategorijama nisam bio u takvoj situaciji", pojašnjava bivši igrač Crvene zvezde, koji je posledneg dana prelaznog roka iz Tuluza stigao u Anderleht na jednogodišnju pozajmicu.

Nastavi li ovako, nema sumnje da će se izboriti za ostanak u glavnom gradu Belgije.

"Dao sam sve od sebe. Morao sam da trčim mnogo više nego obično, u napadu sam dao sve što sam mogao".

Doduše, nada se Spajić da neće ostati uz desnu aut liniju kad se Denis Apija vrati na teren za dve nedelje.

"Došao sam ovde kao centralni bek. Ali rekao sam i treneru da želim da pomognem koliko mogu, pa i na desnom beku. Tim je ipak najbitniji", kaže Spajić posle debija u Anderlehtu.

(FOTO: screenshot)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.