Izvor: RTS, 21.Nov.2020, 15:45

Novi veliki uspeh za Majdova, finale Evropskog prvenstva u Pragu

Džudista Nemanja Majdov ponovo je obradovao sve ljubitelje ove veštine u Srbiji, plasirao se u finale Evropskog prvenstva u kategoriji do 90 kilograma, koje se održava u Pragu.
Majdov je na putu do finala savladao četiri protivnika. U borbi za zlato u kategoriji do 90 kg, naš džudista suočiće se sa Rusom Mihailom Igoljnikovom. Finalni blok u O2 areni u Pragu počinje u 16.00.

Zanimljivo, njih dvojica su se već borili u finalu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << EP, pre dve godine u Tel Avivu, kada je trijumfovao Rus. Tako da naš džudista ima priliku da mu se revanšira za taj poraz.
Majdov je bacanjem za vazari u završnici polufinala savladao Gruzijca Beku Gvinijašvilija. Dok je Igoljnikov pobedio Azerbejdžanca Mehdijeva.
Majdov je obezbedio drugu medalju za Srbiju, nakon što je prethodno Andrea Stojadinov osvojila srebro
Pogledaj vesti o: Evropsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Majdov opet u finalu EP, slijedi borba za zlato

Izvor: Nezavisne Novine, 21.Nov.2020

Srpski džudista Nemanja Majdov plasirao se u finale Evropskog prvenstva u Pragu, nakon što je danas u polufinalu kategorije do 90 kilograma, savladao Beku Gviniašvilija iz Gruzije.

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.