Novi trener Partizana, 10. januara

Izvor: B92, 30.Dec.2006, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi trener Partizana, 10. januara



Na sednici novoformiranog Upravnog odbora FK Partizan dogovoreno je da sekretarijat kluba zajedno sa direktorom Nenadom Bjekovićem u narednih 10 dana razmotri sve predložene kandidate za mesto trenera kluba, te da se izbor šefa stručnog štaba održi 10. januara na sednici Upravnog odbora.

Definisani su i klupski prioriteti u narednom periodu. To su sportski rezultati, odnos prema navijačima i stvaranje potpuno nove medijske slike o Partizanu, tako što će se klub >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << otvoriti prema medijima.

Na sednici koja je održana u četvrtak i koju je vodio predsednik Nenad Popović, formirane su i nove komisije Upravnog odbora: ekspertski savet, komisija za međunarodnu saradnju, komisija za finansije, komisija za bezbednost, komisija za odnose s navijačima i komisija za brend menadžment.

Crno-beli počinju sa zimskim pripremama 11. januara.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.