Novi sukob Rozberga i Hamiltona

Izvor: Beta, 12.Apr.2015, 12:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sukob Rozberga i Hamiltona

BEOGRAD, 12. aprila 2015. (Beta) - Vozači Mercedesa Niko Rozberg i Luis Hamilton ponovo su se verbalno sukobili, pošto je nemački vozač rekao da mu je aktuelni svetski šampion "ugrozio" trku za Veliku nagradu Kine u Šangaju.

Hamilton je danas pobedio u trci za Veliku nagradu Kine, Rozberg je bio drugi, a treće mesto zauzeo je Sebastijan Fetel iz Ferarija. Britanac je vozio sigurno i ubedljivo od početka do kraja, a Rozberg ga je optužio da je namerno vozio sporije, kako bi se >> Pročitaj celu vest na sajtu Beta << Fetel umešao u borbu za drugo mesto.

Rozberg se putem radio veze tokom trke požalio ekipi u boksu i tražio od njih da savetuju Hamiltonu da vozi nešto brže.

"Hamilton je u tom trenutku ugrozio moju trku, pošto je za njega bilo najbolje da me zadržava kako bi Fetel pokušao da me prestigne posle ranog odlaska u boks. Onda bih morao to da pokrivam, trebalo bi mi mnogo vremena i na kraju trke ne bih imao šanse", rekao je Rozberg, preneli su britanski mediji.

Nastavak na Beta...






Povezane vesti

''Ključa'' u Mercedesu, novi sukob Rozberga i Hamiltona!

Izvor: Sportske.net, 12.Apr.2015

Vozači Mercedesa Niko Rozberg i Luis Hamilton ponovo su se verbalno sukobili, pošto je nemački vozač rekao da mu je aktuelni svetski šampion "ugrozio" današnju trku za Veliku nagradu Kine u Šangaju.

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.