Novi sponzori za plave vaterpoliste

Izvor: B92, 19.Apr.2005, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi sponzori za plave vaterpoliste



Vaterpolo savez Srbije i Crne Gore dobio je nove sponzore. Posle Kokte, koja je postala generalni sponzor VSSCG, akciji "Budite naš igrač više" pridružili su se DDOR Novi Sad i Jubmes banka.

Ugovor o sponzorstvu predsednik VSSCG Aleksandar Krstić potpisao je sa Milanom Stefanovićem, zamenikom generalnog direktora Jubmes banke, i Bogdanom Kuzmanovićem, generalnim direktorom DDOR Novi Sad.

Aleksandar Krstić istakao je da se ulaganjem u vaterpolo >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stvara dobra i kvalitetna osnova da Vaterpolo savez i nacionalna selekcija u narednim takičenjima mogu da imaju maksimalne uslove za pripreme kako bi na adekvatan način reprezentovali državu.

"Kako to obično biva najjači idu sa najjačima pa smo tako obnovili ugovore sa DDOR Novi Sad i Jubmes bankom. Ova godina je za nas veoma bitna zbog Svetskog prvenstva u Kanadi, završnice Svetske lige čiji smo domaćini i to su dva takmičenja koja su za nas rezultatski veoma interesantna. Ono što je najvažnije je da mi kroz takmičenja pravimo prostor za priprema za EP u Beogradu sledeće godine. Naša ambicija je da kao savez i reprezentacija budemo dostojni partneri našim sponzorima i da adekvatnim rezultatima, radom i razvojem naročito u oblasti marketinga našim sponzorima pružimo što veću zastupljenost", dodao je Krstić.

Nenad Manojlović, sportski direktor VSSCG, rekao je da ulaskom novih sponzora nacionalni savez ima obavezu više.

"Moramo se pokazati ne samo na sportskom, već i na poslovnom planu i to je izazov više za VSSCG. Mislim da to nije lak posao i sa naše strane mislim da ćemo se osposobiti da uradimo najbolje što možemo da naše prijatelje, sponzore, igrače i tim koji tim svi predstavljamo zajedno predstavimo na najbolji mogući način. To je jedan zadatak. Drugi je na sportskom planu. Ove godine očekuju nas velike obaveze Svetsko prvenstvo za seniore i juniore. Pored toga očekujue nas organizacija finalnog turnira Svetske lige i Evropskog prvenstva sledeće godine. Bez ovakve podrške i uključivanja u naš tim ovakvih ljudi mi ne bismo uspeli. Ono što očekujemo dalje je da svoj deo posla završimo kako treba i tako nastavimo i narednih godina",zaključio je Manojlović.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.