Novi šok, Pogba otkrio šta se dešava i postavio uslov!

Izvor: Sportske.net, 02.Okt.2018, 08:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi šok, Pogba otkrio šta se dešava i postavio uslov!

Ono što je sigurno, Francuz neće pognuti glavu i odustati. Murinjo u sukobu i sa kapitenom?

Pol Pogba je u definitivnom ratu sa Murinjom.

Navodno se poverio prijateljima da ga negativna taktika i ponašanje trenera prema njemu "ubija" i da je siguran da će po svaku cenu napustiti Junajted, ako Murinjo ostane trener.

On je dodao da nema nameru da pogne glavu, da će se boriti protiv trenera i da je veliki broj igrača nezadovoljan.

Naime, osim >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << njega, mnogo fudbalera ima primedbe na ponašanje trenera koji je izgubio potpuno kompas, Sančez je otpisan, a i kapiten Valensija gotovo da ne govori sa trenerom.

Dodajte na to Baija, Marsijala i nezadovoljstvo se širi kao virus.

Murinjo je podelio ekipu, u to nema nikakve sumnje, Džejmi Karager kaže da nema podršku svlačionice i da, ako izgubi od Valensije i ne dobije Njukasl, sigurno će mu uručiti otkaz.

Ono što je problem za Murinja je nedostatak lidera na terenu, tu je Nemanja Matić potpuno u pravu.

"Svlačionica, odnosno te priče iz nje ne znače ništa, po meni, lideri se pokazuju na terenu. Mi nismo ispoštovali ono što nam je trener rekao, i svi smo odgovorni. Ja ne verujem da se sad neko od igrača ne trudi i ne daje najviše što može, to su konstrukcije", kaže Srbin koji i dalje stoji uz svog trenera.

Videćemo šta će se desiti večeras protiv Valensije, kako rekosmo nema Sančeza i Lingarda, Rašford i Mata će početi iza Lukakua, na sredini su Pogba, Matić i Felaini, u odbrani, desno Valensija, levo Šo, štoperi Smoling i Lindelof, na golu De Hea...

Marsijal se seli na klupu, Baji je definitivno izgubio mesto u timu, stiče se utisak da ovim sastavom Murinjo želi da se osigura da svi daju maksimum jer navodno je rekao da stiče utisak sa su Mata i Šo igrači kojima je stalo više od ostalih.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.