Novi problemi za Krisa Boša

Izvor: MVP.rs, 17.Feb.2016, 15:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi problemi za Krisa Boša

Košarkaš Majamija ponovo ima problema sa zdravljem.

Nakon što je prošle godine zbog plućne embolije propustio veći deo sezone, Kris Boš ponovo ima zdravstvene tegobe i moguće je da ga ponovo čeka duža pauza.

Košarkaš Majamija nije mogao da natupi na Ol-staru, zbog, kako se mislilo, lakše povrede lista. Ipak, ispostavilo se da je povreda ozbiljnije prirode, a da se Bošu u listu stvorio ugrušak, a prema nekim izveštajima čak je i život košarkaša >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << Hita bio ugrožen.

Uprava tima iz Majamija se još uvek javnosti nije obratila zvaničnim saopštenjem, a u narednim danima će se znati da li je povreda ozbiljnije prirode ili će ovaj put košarkaš Hita imati više sreće.

(foto: Mike Ehrmann / Getty Images)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.