Novi poraz Srbije, Portugal slavio u pet setova

Izvor: Blic, 10.Jun.2011, 23:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Srbije, Portugal slavio u pet setova

Odbojkaši Srbije nisu uspeli da izbegnu novi poraz pred domaćom publikom i u Pioniru su izgubili od reprezentacije Portugala sa 3:2 u setovima - 22:25, 25:19, 26:28, 25:23, 13:15.

Izabranici Igora Kolakovića nisu najbolje startovali meč i to je rezultiralo gubitkom prvog seta posle kojeg je usledilo "otrežnjenje" i izjednačenje na 1:1. Ipak, Portugal je pokazao da je ozbiljan konkurent i u veoma tesnoj i neizvesnoj završnici prelomili su treću deonicu u svoju korist - 28:26.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
Srbija je uspela ponovo da se vrati u meč i odvede susret u tajbrejk, a uprkos vođstvu od 10:7 u odlučujućem setu, "orlovi" su neshvatljivo ispustili tu prednost i na kraju morali da čestitaju rivalu na trijumfu - 15:13.

Drugi meč je na programu u subotu od 20 časova u Novom Sadu.

Srbija ima dve pobede i tri poraza, Portugal je na drugom mestu grupe C sa tri trijumfa i dva neuspeha, dok je Argentina nakon pobede nad Finskom i dalje prva sa četiri pobede i jednim porazom.

Povezane vesti: U Beogradu i Novom Sadu karte za mečeve Svetske lige protiv Portugala Odbojkaši Srbije izgubili od Brazila Odbojkaši Srbije bez Miljkovića u Svetskoj ligi Odbojkaši Srbije igraju Svetsku ligu u SPENS-u i "Pioniru" Situacija u Egiptu donela Srbiji za rivala odbojkaše Portugala

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Poraz odbojkaša posle pet setova (VIDEO)

Izvor: Sportal.rs, 10.Jun.2011

Odbojkaška reprezentacija Srbije poražena je u "Pioniru" od selekcije Portugala rezultatom 3:2, po setovima 25:22, 19:25, 28:26, 23:25 i 15:13 u prvoj utakmici trećeg vikenda Grupe C Svetske lige.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.