Novi poraz Mege

Izvor: MVP.rs, 22.Sep.2016, 08:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Mege

Antverpen je bio bolji od srpske ekipe.

Košarkaši Mega Leksa nisu uspeli da dođu do pobede u kontrolnom meču protiv Antverpena. Belgijska ekipa je slavila u meču koji je odigran u sredu rezultatom 82:73.

Izabranici Dejana Milojevića su u hali "Vizura" u Zemunu dobro počeli meč, ali je usledio pad u odbrani u drugoj i trećoj četvrtini što je Antverpen znao da kazni i odlepi sa na 16 poena razlike. Mega je dobro odigrala u poslednjem periodu, uspela da >> Pročitaj celu vest na sajtu MVP.rs << smanji minus na sedam poena, ali je usledilo par grešaka i vremena za preokret nije bilo.

Najefikasniji u redovima Mege bio je Radosav Spasojević sa 19 poena, uz šest skokova, a pratio ga je Ognjen Jaramaz sa 16 poena i pet asistencija. Alfa Kaba je upisao još jedan dabl-dabl učnak sa 15 peona i 13 uhvaćenih lopti.

Poslednju proveru pred početak ABA lige ekipa Mega Leksa će imati u subotu od 18 časova u Sremskoj Mitrovici protiv bugarskog Lukoila. Ulaz na ovaj meč biće slobodan.

Mega Leks - Antverpen 73:82 (16:13, 21:32, 18:24, 18:13)

Mega Leks: Mušidi 4, Simić, Đoković, Čarapić, Jaramaz 16 (5as), Veljković, Spasojević 19 (6sk), Milisavljević 6 (5as), Kaba 15 (13sk), Zagorac 9 (6sk), Čančar 2, Simeunović 2

(foto: KK Mega Leks)

Nastavak na MVP.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MVP.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MVP.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.