Novi poraz Đorđevićevog Panatinaikosa

Izvor: RTS, 21.Jan.2016, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi poraz Đorđevićevog Panatinaikosa

Košarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su na svom terenu Panatinaikos sa 76:67 u četvrtom kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige.

Lokomotivu su do treće pobede u Top 16 fazi, u veoma neizvesnoj utakmici, predvodili Dontej Drejper sa 20 poena, Malkom Delanej sa 14, dok je Entoni Randolf postigao 11.
Najbolji u ekipi Aleksandra Đorđevića >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << bio je Džejms Feldin sa 13 poena, dok su Antonis Focis i Vladimir Janković postigli po 12. Srpski košarkaš Miroslav Raduljica utakmicu je završio sa 11 poena, dok je nakadašnji igrač Partizana Aleksandar Pavlović postigao samo poen.
Panatinaikosu, kome je ovo bio treći poraz u Top 16 fazi Evrolige, u naredom kolu dočekuje Darušafaku, dok Lokomotiva gostuje Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Drejper vodio Lokomotivu do pobede

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 21.Jan.2016

Košarkaši Lokomotive Kubanj pobedili su danas na svom terenu Panatinaikos sa 76:67 u četvrtom kolu Grupe E Top 16 faze Evrolige...Lokomotivu su do treće pobede u Top 16 fazi, u veoma neizvesnoj utakmici, predvodili Dontej Drejper sa 20 poena, Malkom Delanej sa 14, dok je Entoni Randolf postigao 11...Najbolji...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.