Novi peh za Zvezdu, još jedna povreda posle Lukovića

Izvor: Blic, 11.Feb.2015, 19:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi peh za Zvezdu, još jedna povreda posle Lukovića

Fudbaleri Crvene zvezde protiv Mordovije igraju pripremni meč u Antaliji, a u 12. minutu Saša Stojanović tražio je izmenu zbog povrede.

Novajliju je zamenio Miloš Bosančić, a ovo nije prva povreda u timu Nenada Lalatovića, pošto je Aleksandar Luković praktično završio sezonu zbog udarca u Ahilovu tetivu.

uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

POBEDA U 90. MINUTU: Zvezda bolja od Mordovije uz gol Jovanovića

Izvor: Kurir, 11.Feb.2015

Peh predstavlja povreda Saše Stojanovića, veziste koji je u zimskom prelaznom roku pojačao tim...Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Mordoviju sa 1:0 golom Vukašina Jovanovića, a peh predstavlja povreda Saše Stojanovića, veziste koji je u zimskom prelaznom roku pojačao tim...Novajliju je zamenio...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.