Novi pad Srbije, Škoti za istoriju

Izvor: B92, 25.Okt.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi pad Srbije, Škoti za istoriju



Fudbalska reprezentacija Srbije zabeležila je pad za pet mesta na FIFA listi najboljih selekcija. Naša seniorska ekipa je zabeležila minus od 91 poena i sa 22. pozicije pala na 27. Najbolji plasman Srbija je ostvarila u julu ove godine, kada je bila sedamnaesta. Došlo je i do promena u samom vrhu tabele. Svetski prvak i prvoplasirana ekipa u septembru, Italija, pala je za dva mesta. Prvi su sada Argentinci, drugi Brazilci.

Na četvrtoj poziciji su Nemci, a slede >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << ekipe Holandije, Francuske, Španije, Portugala, Engleske i Hrvatske.

Istorijski uspeh i najbolji plasman u istoriji ostvarila je Škotska, koja je sada na 14. mestu. Što se tiče zemalja koje su sa nama u kvalifikacionoj grupi A za EURO 2008, Poljska zauzima 16, Finska 44, Belgija 60, Jemenija 87, Azerbejdžan 115, a Kazahstan 120. mesto.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.