Izvor: B92, 03.Mar.2020, 17:46   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi nemiri u Barsi " pomoćni trener vređao igrače, pa se svađao sa Mesijem

Atmosfera u ekipi Barselone posle poraza u El klasiku od Real Madrida (0:2) ponovo nije najsjajnija.

Ne tako davno sukob je bio prisutan na relaciji uprava – igrači, a ovoga puta sa fudbalerima u dobrim odnosima nije pomoćni trener Eder Sarabija.

Navodno, asistent Kikea Setjena je za čitavo vreme trajanja velikog derbija u Madridu "divljao na klupi i vređao vlastite igrače", prenosi španski TV kanal Vamos.

Oni ističu da je na udaru Sarabije najviše >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << bio Antoan Grizman, te da nije poštedeo ni kapitena Lionela Mesija.

ESPN piše da Sarabija, Setjenova desna ruka, nije najbolje prihvaćen od strane igrača od dolaska u Barselonu, ali da je svoje izabranike još ranije trener upozorio na pomalo ekscentrično ponašanje svog pomoćnika.

Novinar ESPN-a Mojses Lorens piše da je na treningu Barselone došlo do žestoke svađe Mesija i Sarabije, te da mu je Argentinac sugerisao da je njegovo ponašanje neprihvatljivo i da mu neće dopustiti da stalno kritikuje i vređa igrače.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.