Novi kiks Juventusa i to nije jedina loša vest za Pirla! (video)

Izvor: Sportske.net, 25.Okt.2020, 23:53

Novi kiks Juventusa i to nije jedina loša vest za Pirla! (video)

Stara dama ponovo kiksnula, povreda zabrinjava Pirla pred Barselonu...

Fudbaleri Juventusa remizirali su na svom stadionu sa ekipom Verone rezultatom 1:1 (0:0), u petom kolu Serije A.

Verona je povela u 60. minutu golom Favilija, da bi u 78. izjednačio Kuluševski. Uz kiks, možda je jednako loša vest i povreda Lea Bonućija, koji je morao da napusti teren 15 minuta pre kraja, tri dana pre meča sa Barselonom. Uz to, povređeni su i dalje Đorđo Kjelini i Matijs >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << de Liht.

Juventus je i večeras bio bez Kristijana Ronalda, ali se Paulo Dibala konačno našao u startnoj postavi, u napadu uz Alvara Moratu, u formaciji 3-4-1-2, gde je Remzi ponovo bio ofanzivni vezni.

Večeras je VAR imao pune ruke posla, u 16. minutu Ebrima Koli je postigao pogodak, koji je poništen zbog nedozvoljene pozicije.

Osim pokušaja Bernardeskija u 21. minutu, sve do finiša prvog dela igre nismo videli neka uzbuđenja, a onda je ponovo radio VAR.

Kuadrado je odradio veći deo posla, uputio je sjajnu loptu ka Morati, ovaj još lepše bocnuo preko golmana, ali je VAR signalizirao ofsajd.

U drugom delu igre bilo je još uzbudljivije, ali je pravi šok usledio na isteku sata igre. Posle lepe akcije, Zakanjini je asistent, a Favili pogađa za 0:1 i veliku radost gostiju.

Andrea Pirlo je momentalno napravio izmenu, uveo je Kuluševskog umesto Bernardeskija i to se ispostavilo kao pravi potez.

On je u 78. minutu ponovo postigao pogodak, lepo je uneo loptu u sredini sa desnog krila i pogodio dalji ugao za 1:1.

Loša vest za Juventus dogodila se koji minut pre izjednačujućeg gola, pošto je Leonardo Bonući morao da napusti teren zbog povrede, a ne treba zaboraviti da su povređeni i Đorđo Kjelini i Matijs de Liht, a da za tri dana u Torinu gostuje Barselona.

U poslednjih 15 minuta, prava opsada gola, tačnije konstantna igra na polovini Verone, Dibala je imao opasan udarac desnom, tik pored stative.

Najveće uzbuđenje videli smo u trećem minutu nadoknade, Dibala je sjajno šutirao, Silvestri odbranio, odbijenu loptu Argentinac šalje do Morata, ovaj glavom ponovo direktno u golmana Verone. Bile su ovo dve najbolje šanse u jednom napadu za Juventus.

Treba istaći da je Darko Lazović odigrao 90 minuta za Veronu, dobio je žuti karton, ali to je najmanje važno, učestvovao je u istorijskom meču, pošto je njegov klub posle 32 godine ostao neporažen u Torinu. I drugi naš igrač, Ivan Ilić imao je svoj doprinos, pošto je u igru ušao u 51. minutu.

    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.