Novi kiks Intera, Milito promašio penal, porazi Lacija i Sijene

Izvor: Blic, 18.Mar.2012, 18:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi kiks Intera, Milito promašio penal, porazi Lacija i Sijene

Inter nije uspeo da upiše nova tri boda protiv Atalante iako je imao idealnu priliku za to. Meč na Meaci završen je bez golova, a pobednika nije bilo ni u duelu Lećea i Palerma (1:1). Katanija je minimalnim rezultatom savladala Lacio, Novara je iznenadila Sijenu (2:0), Bolonja je iščupala bod protiv Kjeva (2:2), a Kaljari je sa dva igrača više na terenu pobedio Ćezenu sa 3:0 u 28. kolu Serije A.

Navijači Intera očekivali su da će njihovi ljubimci konačno odigrati jednu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << utakmicu shodno veličini imena kluba, ali su se ponovo razočarali.

Inter ponovo nije pobedio, ali ono što je još gore za nero-azure, ponovo nije imao nikakvu igru. Atalanta je lako izlazila na kraj sa napadima Pacinija, Milita i Polija, a upravo Milito mogao je da donese tri veoma važna boda da je u 23. minutu realizovao jedanaesterac. Dejan Stanković nije bio ni na klupi domaćih.

Ni Lacio se nije proslavio na gostovanju Kataniji. Iako su Klose i Ernanes bili u nekoliko navrata blizu gola, Katanija je iskoristila trenutak opuštanja u odbrani gostiju i preko Legrotaljea je u 80. minutu trijumfovala.

Sijena je bez Željka Brkića na golu primila dva pogotka od Novare, za koju je od 83. minuta nastupao Ivan Radovanović, dok je Bolonja, predvođena fenomenalnim Markom Di Vajom jedva došla do boda protiv Kjeva.

Tim iz Verone dva puta je imao prednost ali su domaći uspevali da je anuliraju, ne i do pobede da dođu. Leće i Palermo su sa deset igrača na terenu već u prvih 15 minuta postavili konačan rezultat - 1:1.

Ćezena se praktično već oprostila od elite, a to se videlo i u pristupu igri na Sardiniji gde je Pinilja već u 14. minutu zatresao mrežu gostujućeg kluba.

Isti igrač duplirao je prednost sa bele tačke u poslednjem minutu prvog poluvremena, a het-trik je kompletirao u 57. minutu, ponovo sa bele tačke.

Frustracije rezultatom fudbaleri Ćezene su počeli da ispoljavaju grubostima zbog kojih su do kraja meča ostali bez dva fudbalera. Prvo je Koluči dobio crveni karton u 60. minutu, a onda je i Rosi prevremeno napustio igralište u 78. minutu.

Serija A, 29. kolo

Kaljari - Ćezena 3:0

(Pinilja 14, 45p, 57p)

Bolonja - Kjevo 2:2

(Di Vajo 59, Dijamanti 81 - Andreoli 27, Tero 69)

Katanija - Lacio 1:0

(Legrotalje 80)

Inter - Atalanta 0:0

Leće - Palermo 1:1

(Di Mikele 6p - Munjoz 15)

Sijena - Novara 0:2

(Rigoni 72, Porcari 81)

Udineze - Napoli 20:45h

Subota:

Parma – Milan 0:2

Fiorentina - Juventus 0:5

Ponedeljak:

Roma - Đenova 20,45

Tabela: Milan 60, Juventus 56, Lacio 48, Udineze 46, Napoli 46, Roma 41, Katanija 41, Inter 40, Bolonja 36, Palermo 35, Kjevo 35, Kaljari 34, Atalanta 34, Đenova 33, Fiorentina 32, Sijena 32, Parma 31, Leće 26, Novara 23, Ćezena 17

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.