Novi finansijski izveštaj, koliko duguje Crvena zvezda?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 09:31

Novi finansijski izveštaj, koliko duguje Crvena zvezda?

Izašli najnoviji podaci.

Agencija za privredne registre (APR) danas je izbacila finansijski izveštaj za KK Crvena zvezda koji važi zaključno sa krajem 2019. godine.

Dug "crveno-belih" u tom trenutku iznosi 182.228.626,26 dinara, što iznosi oko 1.540.000 evra.

U odnosu na godinu dana ranije, dug Zvezde je smanjen za 52.900 evra.

Predsednik kluba >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Nebojša Čović nedavno je otkrio da je budžet tima sa Malog Kalemegdana za ovu sezonu smanjen za 30 posto i da oznosi 5.000.000 evra neto.

Najveći izdaci jesu plate igrača koji su ukupno plaćeni 3.000.000 evra po sezoni.

Crvena zvezda će pored ABA lige i domaćih takmičenja i predstojeće sezone nastupiti u Evroligi, a više o tome kako bi mogla da zaradi ozbiljan novac nastupima u evropskom takmičenju možete pročitati OVDE.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Nove informacije, Zvezdin dug mnogo veći?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020

Klub se za sada nije oglašavao tim povodom...Agencija za privredne registre (APR) objavila je finansijski izveštaj KK Crvena zvezda za fiskalnu 2019. godinu u kojoj je klub sa Malog Kalemegdena dugovao oko 1.540.000 evra...Međutim, Telegraf je detaljnom analizom strukture duga izvukao podatak da su...

Nastavak na Sportske.net...

APR UOČIO NEPRAVILNOSTI: Partizanov finansijski izveštaj vraćen na doradu

Izvor: Kurir, 17.Avg.2020

Sajt Agencije za privredne registre ovih dana je posebno interesantan navijačima u Srbiji, nakon što su obelodanjeni finansijski izveštaji fudbalskih klubova Crvene zvezde i Partizana, a zatim i KK Crvena zvezda.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.