Novi dresovi za nove šampione

Izvor: MozzartSport.com, 05.Jan.2017, 16:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi dresovi za nove šampione

Za početak nove godine MOZZART pripremio novu društveno odgovornu akciju „Novi dresovi za nove šampione“. Prva donacija uručena Omladinskom rukometnom klubu Pančevo

Rukometaši Omladinskog rukometnog kluba Pančevo u novu kalendarsku godinu ući će s novom sportskom opremom koju im je donirala kompanija MOZZART. Uručenje donacije u vidu dresova je obavljeno u gradu poznatom po rukometnim uspesima, na uplatnom mestu kompanije Mozzart u Ulici Žarka Fogaraša. Sportska >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << atmosfera na uplatnom mestu upotpunjena je prisustvom velikog broja rukometaša ORK Pančevo koji su dresove odmah isprobali i konstatovali da su baš po meri svih igrača.

ORK Pančevo postoji od sredine prošlog veka i obično je okupljao bivše igrače superligaša RK Dinamo. Međutim, klub je 2000. godine prestao da se takmiči, ali nije zvanično ugašen. Prošlog leta grupa momaka iz Pančeva i okolnih mesta odlučila je da ponovo aktivira ORK Pančevo i počne iz najnižeg ranga. Na ovaj korak su se, kako kažu predstavnici kluba, odlučili isključivo iz ljubavi prema sportu. Trenutno se takmiče u Trećoj ligi Južni Banat, a nakon polusezone na tabeli zauzimaju prvo mesto.

„U narednom delu sezone očekujemo rang više. Ekipe su dobre, neće biti lako. Borićemo se da ostvarimo taj cilj koji smo zacrtali početkom sezone. Donacija u vidu dresova će nam mnogo značiti jer smo imali samo jednu garnituru koju su igrači sami kupili. Svakako verujem da će novi dresovi biti i dodatna motivacija za igrače“, rekao je Milovan Ćurčija, predsednik kluba.

Kompanija MOZZART je pokrenula novu društveno odgovornu akciju „Novi dresovi za nove šampione“ u cilju popularizacije sporta u lokalnim zajednicama, kao i razvoja lokalnih sportskih klubova. Akcija donacije dresova se nakon Pančeva nastavlja širom naše zemlje. U kompaniji MOZZART veruju da će ovakav vid donacija pomoći klubovima u ostvarivanju najboljih rezultata.

(Foto: Nikola Mažibrada / MOZZART Sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.