Izvor: MozzartSport.com, 16.Jul.2020, 18:21

Novi detalji: Rasing plaća Garsiju u tri rate, odmah 1.500.000 dolara

Još dve rate do aprila

Kada je došao u Crvenu zvedu očekivanja su bila znatno veća. Čak se verovalo da će, u slučaju dobrih igara, Mateo Garsija doneti srpskom šampionu mnogo novca prilikom izlaznog transfera. Možda čak i sedam miliona evra.

Međutim, posle odličnog početka i gola u Bernu Jang Bojsu, Mateo Garsija nije uspeo da se nametne kao jedan od najboljih igrača. Ostaće uvek da lebdi pitanje da li je na pravi način iskorišćen... Ipak, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ako ništa drugo, izvesnim transferom u argentinski Rasing, Mateo Garsija bi mogao da vrati uloženi novac. I Crvenoj zvezdi donese mirnije leto i aktivnosti u letnjem prelaznom roku.

Pregovori na relaciji Beograd-Argentina dugo traju. Načelno, Crvena zvezda je pristala da proda argentinsko krilo za 2,5 miliona evra. Ostaje samo da se utanači dinamika isplate.

Prema saznanjima MOZZART Sporta učesnik Kopa Libertadores je spreman da Crvenoj zvezdi isplate obeštećenje u tri rate. Dobra stvar za crveno-bele je što bi Rasing, odmah po sklopljenom poslu, na račun crveno-belih uplatio 1,5 miliona dolara. Ostatak od milion bio bi raspoređen u dve rate.

Tranšu od 500.000 dolara Crvena zvezda bi dobila do nove godine, a poslednju ratu do aprila naredne godine.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić je najavio da je plan srpskom šampiona da u letnjem prelaznom roku inkasira deset miliona evra. Biće to težak zadatak, obzirom da je cena igrača pala, a da veći deo tima Dejaa Stankovića nije u najboljim godinama.

Posle Garsije, put inostranstva bi trebalo da krenu Njegoš Petrović i Milan Pavkov. Čeka se prodaja Ričmonda Boaćija. 

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.