Novi Sad dočekuje mlade igrače Balkana u badmintonu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 11.Avg.2019, 18:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Sad dočekuje mlade igrače Balkana u badmintonu

Novi Sad će od 16. do 18. avgusta biti domaćin Balkanskog prvenstva u badmintonu za igrače do 17 godina . Takmičenje će biti održano u Sportskom centru "Slana Bara – Klisa".

Na prvenstvu učestvuje šest balkanskih država: Turska, Bugarska, Rumunija, Grčka, Bosna i Hercegovina i Srbija.

Prvenstvo počinje u petak, 16. avgusta, u 9:30 kada će se održati prve dve runde ekipnog dela takmičenja. Takmičarski program se nastavlja u 16:00.

U subotu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << 17. avgusta, u 9:30 će se igrati finalna runda ekipnog dela prvenstva koja će odlučiti ekipnog pobednika, posle čega će se takmičarski program nastaviti mečevima u individualnim konkurencijama.

Posle će se odigrati i dva polufinalna meča u konkurenciji mešovitih parova.

U nedelju, 18. avgusta, sa početkom u 9:00 će se odigrati polufinalni mečevi u preostalim individualnim konkurencijama posle čega će uslediti finalni mečevi i proglašenje pobednika u individualnoj i ekipnoj konkurenciji.

Početak finalnih mečeva se očekuje u 10:30 dok se početak svečane ceremonije proglašenja pobednika očekuje okvirno u 13:00.

Na prošlogodišnjem prvenstvu održanom u Novom Sadu, Srbija je osvojila prvo mesto u ekipnoj konkurenciji i još tri medalje u individualnim konkurencijama: zlatna medalja u konkurenciji žene pojedinačno (Marija Sudimac), zlatna medalja u konkurenciji mešovitih parova (Mihajlo Tomić i Sara Lončar) i bronzana medalja u konkurenciji muških parova (Mihajlo Tomić i Sergej Lukić).

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.