Novi Pazar ubedljiv protiv Mladosti

Izvor: B92, 30.Sep.2022, 19:15

Novi Pazar ubedljiv protiv Mladosti

Fudbaleri Novog Pazara savladali su Mladost iz Lučana sa 3:1 (1:1) u okviru 13. kola Superlige Srbije.

Domaćin je posle samo 10 minuta igre dobio priliku da stekne vođstvo iz penala, ali realizacija Majdevca je bila krajnje loša.

Centarfor Novog Pazara iskupio se za promašaj u 20. minutu, kada je na asistenciju Pešukića zatresao mrežu rivala za 1:0.

Iskusni Milan Bojović izborio je penal za Mladost samo devet minuta kasnije, posle čega je preciznim >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << udarcem poravnao rezultat - 1:1.

Inicijativa Pazaraca usledila je od starta prvog poluvremena, da bi Nikčević bolju igru svog tima pretvorio u vođstvo od 2:1 (79' minut).

Tačku na pobedu Novog Pazara stavio je Nenad Gavrić pogotkom u 89. minutu.

Novi Pazar sada zauzima treće mesto na tabeli Superlige Srbije sa 24 boda, dok je Mladost 14. sa svega devet osvojenih bodova.

Superliga Srbije, 13. kolo:

petak

Novi Pazar - Mladost Lučani 3:1 (1:1)

Majdevac 20', Nikčević 79', Gavrić 89' - Bojović 29'

subota

TSC - Radnik Surdulica

Javor - Voždovac

Napredak - Kolubara

nedelja

Spartak - Radnički 1923

Mladost GAT - Crvena zvezda

Partizan - Vojvodina

ponedeljak

Čukarički - Radnički Niš

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Pazar se pobedom nad Mladosti iz Lučana vratio na pobednički kolosek

Izvor: RTS, 30.Sep.2022

Fudbaleri Novog Pazara su u 13. kolu Superlige Srbije savladali na domaćem terenu ekipu Mladosti iz Lučana rezultatom 3:1. . Pazarci su sa nova tri boda sakupili 24, i trenutno su na trećo poziciji na tabeli. Mladost iz Lučana je ostala na devet bodova...Golove za Novi...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.