Novi Pazar smenio Kanatlarovskog posle poraza od Mladosti iz Lučana

Izvor: Blic, 13.Sep.2014, 22:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar smenio Kanatlarovskog posle poraza od Mladosti iz Lučana

Trenera fudbalera Novog Pazara Dragan Kanatlarovski dobio je otkaz zbog loših rezultata ekipe u poslednja dva kola, saopšto je generalni sekretat kluba Redžep Korać.

Odluku o smeni Kanatlarovskog doneo je Upravni odbor kluba na hitnoj sednici.

Novi Pazar je u prošlom kolu u gostima izgubio od OFK Beograda sa 3:2, dok je danas na svom terenu poražen od Mladosti iz Lučana - 1:2.

Kanatlarovski je na klupu Novopazaraca došao u junu umesto Zorana Njeguša, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << a tokom karijere vodio je Spartak iz Subotice, Radnički iz Kragujevca, Pobedu, Belasicu, Vardar, Kumanovo, Lokomotivu iz Plovdiva i u dva navrata bio selektor Makedonije.

Kao fudbaler, tri puta je nosio dres reprezentacije Jugoslavije, a u 12 navrata bio je član najbolje selekcije Makedonije za koju je postigao i dva gola.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.