Novi Pazar na pripremama za opstanak

Izvor: B92, 12.Feb.2019, 23:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar na pripremama za opstanak

Fudbaleri Novog Pazara otputovali su u Ulcinj, gde će se tokom narednih 10 dana pripremati za nastavak takmičenja u Prvoj ligi Srbije.

"Iako misija podseća na nemoguću, pokušaćemo da ne dozvolimo da klub ispadne. Ne bih se prihvatio posla da nemam želju, htenje, znanje i ljude oko sebe", rekao je uoči polaska na pripreme trener Pazaraca Neško Milovanović.

Povratniku na klupu Novog Pazara u radu će pomagati Emir Lotinac, Elvedin Halković i trener >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << golmana Damir Beširović, dok će dosadašnji šef stručnog štaba Vladica Petrović obavljati funkciju sportskog direktora.

Na pripreme su otišli golmani Zoran Aković i Pavle Nićiforović, kao i igrači odbrane Mirsad Brunčević, Ervin Kačar, Jasmin Trtovac, Robert Omega, Emir Hazirović, Faruk Bihorac i Adnan Islamović.

U Ulcinju će trenirati i igrači sredine terena Kenan Ragipović, Amel Lakota, Elvis Novalić, Dino Šarac, Miodrag Milenković, Sead Župić, Faris Ajdinović, Edin Selimović, Nemanja Petrov, Sead Islamović, Abdulaziz Ragipović i Irfan Vusljanin. Od napadača, trener Milovanović na raspolaganju ima Dženana Plojovića, Nazima Hadžibulića, Marka Platišu, Suada Mavrića i Aleksandra Milića.

Sezona u Prvoj ligi Srbije biće nastavljena 27. februara, kada poslednjeplasirani Novi Pazar gostuje beogradskom Sinđeliću.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.