Novi Pazar može da registruje

Izvor: B92, 14.Avg.2013, 13:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar može da registruje

FK Novi Pazar postigao je dogovor sa Edinom Ademovićem o isplati dugovanja, pa će klub moći da registruje nove igrače, izjavio je portparol kluba Redžep Korać.

Korać je za radio "Sto plus" rekao da je napravljen reprogram potraživanja i da je Ademović pristao da mu se dug od oko 39.000 evra isplati u nekoliko rata.

"Deo novca Ademoviću biće isplaćen odmah, dok će ostatak dobiti u narednom periodu. Na taj način biće skinuta zabrana licenciranja novih igrača i >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << trenera", rekao je Korać.

U letnjem prelaznom roku, Novi Pazar su pojačali Dejan Rusmir, Nemanja Latinović, Slobodan Vuković, Milos Obradović, Ivan Obrovac, Marko Jevtović, Sasa Kis, Petar Jelić, Radosa Protić, Bojan Đorđević, Elvedin Skrijelj i Mladen Lazarević, dok je Nebojšu Vučićevića na klupi zamenio Milan Milanović.

Zbog neizmirenih dugovanja prema Edinu Ademoviću, Novi Pazar nije mogao da registruje nove fudbalere, pa je protiv Partizana, u prvom kolu Super lige Srbije, nastupio bez rezervnih igrača i trenera Milanovića.

Taj meč, Partizan je dobio sa 4:3, a obeležile su ga loše sudijske odluke kojim je Novi Pazar znatno oštećen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Novi Pazar može da registruje nove igrače

Izvor: Sportski Žurnal, 14.Avg.2013

Novi Pazar postigao je dogovor s bivšim fudbalerom Edinom Ademovićem o isplati dugovanja, pa će klub moći da registruje nove igrače, izjavio je portparol kluba Redžep Korać.. Korać je za Sto plus radio kazao da je napravljen reprogram potraživanja i da je Ademović pristao da mu se dug od oko...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.