Novi Pazar istupa iz Prve lige Srbije!

Izvor: BKTV News, 27.Nov.2017, 15:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar istupa iz Prve lige Srbije!

UO kluba sa Jošanice, posegao za očajničkim merama.

Jučerašnji remi Budućnosti i Novog Pazara (1:1) u Dobanovcima u kojem je domaćin stigao do boda pogotkom Jaćimovića u 88. minutu iz jedanaesterca, bio je povod za sednicu Upravnog odbora Novog pazara na kojoj je doneta jednoglasna odluka o istupanju kluba iz Prve lige Srbije.

"Ne želimo više da učestvujemo u potpuno neregularnom takmičenju, u kojem se unapred znaju pobednici i u kojem sudije, po direktivama >> Pročitaj celu vest na sajtu BKTV News << određenih ljudi i klubova, odlučuju ishode mečeva.

Jučerašnja utakmica u Dobanovcima je kap koja je prelila čašu. Malo je reći da je suđenje na meču protiv Budućnosti bilo katastrofalno. Domaćin je bio bolji od naše ekipe, ali je sigurno da ne bi došli do bodova da nije bilo pomoći sudija za koje smo dobili informacije, od naših prijatelja, da dolaze po zadatku i da je utakmica unapred završena. Sa druge strane sudija Maksimović oglušio se dok se skandiralo ratnom zločincu Ratku Mladiću, verovatno zbog toga što na to niko ne reagujem ni kad mu se skandira na drugim stadionima.

Sve ovo je dovoljan razlog da naš Klub istupi iz daljeg takmičenja, kako ne bi uzaludno trošio novac grada jer je očigledno da je ulagati novac u srpski fudbal potpuni promašaj i sigurni gubitak.

Upravni odbor veruje da će Skpština na sledećem zasedanju, koje je zakazano za 8. decembar, podržati ovu odluku I da će Klub napustiti dalje takmičenje", navedeno je u saopštenju kluba.

Novi Pazar, posle 15 kola zauzima 8. poziciju u Prvoj Ligi sa 20 osvojenih bodova, a jučerašnja utakmica bila je poslednja u jesenjoj polusezoni kluba sa Jošanice.

Nastavak na BKTV News...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta BKTV News. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta BKTV News. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.