Novi Pazar: Nismo očekivali ovako visoku kaznu

Izvor: Sportski Žurnal, 01.Nov.2012, 19:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi Pazar: Nismo očekivali ovako visoku kaznu

Portparol Novog Pazara Redžep Korać rekao je da taj klub nije očekivao visoke kazne za nedolično ponašanja navijača na utakmici sa beogradskim Radom 24. oktobra, u osmini finala nacionalnog kupa.
Disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije (FSS) kaznila je Novi Pazar sa dva meča igranja bez prisustva publike i novčano sa 500.000 dinara, nakon što su ekstremni domaći navijači istakli na tribinama skandalozan transparent sa porukom: „Rešen rebus – srce, bubreg, pluća, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << živela žuta kuca”.
Nismo očekivali ovako visoku kaznu zato što je klub preduzeo sve što je u njegovoj moći kako bi utakmica sa Radom protekla u najboljem mogućem redu, kao i zbog ocene delegata utakmice i komesara za bezbednost koji su bili na tom meču. Takođe smo iznenađeni i zbog činjenice da je policija preduzela mere hapšenja osumnjičenih za pomenuti incident na utakmici – rekao je Korać.
On je dodao da su utakmice Novog Pazara veoma posećene i da klub velika finansijska sredstva ubira upravo prodajom karata.
Ovom prilikom biće nam uskraćen takav priliv novca. Ono što je veoma negativno u ovom trenutku je najava jednog od naših najvećih sponzora za raskid ugovora pošto ovakvim incidentima i ovakvim situacijama, u kojima se klub često nalazi, njihova firma dobija samo antireklamu – zaključio je Korać.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.