Novi MVP presek – Embid ispao, Jokić i dalje prvi

Izvor: B92, 09.Feb.2024, 18:22

Novi MVP presek – Embid ispao, Jokić i dalje prvi

Povreda centra Džoela Embida otvorila je prostor za novog igrača u među petoricom glavnih kandidata za MVP priznanje.

Reč je o lideru Dalasa Luki Dončiću koji je sa šestog mesta na prošlom preseku stigao do četvrtog.

Slovenački košarkaš je protiv Njujorka postigao 39 poena i predvodio Maverikse do trećeg uzastopnog trijumfa.

Iza sebe je ostavio Džejsona Tejtuma koji ostaje na petom mestu, dok su u ostatku Top 10 redom Kavaj Lenard, Domantas Sabonis, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kevin Durent, Donovan Mičel i Entoni Dejvis.

Ispadanjem Embida je napredovao i Janis Adetokumbo koji je sada treći ispred vodećeg dua koji čine Šej Gildžis-Aleksander i Nikola Jokić.

Zvezda Oklahome je postao osmi košarkaš u istoriji koji je uspeo da postigne 30 poena u prvih 30 od 41 meča na startu sezone.

Lider je i dalje Jokić koji u proseku ove sezone ima 26 poena, 12 skokova i devet asistencija. Ove sezone već ima 32 utakmice u kojima je postigao barem 25 poena i imao po najmanje pet skokova i asistencija, a toliko je ukupno takvih partija imao za čitavu prošlu.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

JOKIĆU SE SMEŠI TREĆA MVP TITULA: Izašao najnoviji presek, Embid ispao – evo ko ga je zamenio! (FOTO)

Izvor: HotSport.rs, 09.Feb.2024

Dončić je iza sebe ostavio Džejsona Tejtuma Povreda centra Džoela Embida otvorila je prostor za novog igrača među glavnim kandidatima za MVP priznanje, a to je lider Dalasa, Luka Dončić. Dončić je sa šestog mesta na prošlom preseku skočio na četvrto. Slovenački košarkaš je briljirao...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.