Novi Kaka od 50 miliona evra, Real se već javio! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Mar.2020, 19:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Novi Kaka" od 50 miliona evra, Real se već javio! (video)

"Kraljevski klub" pomno prati igre 21-godišnjaka.

Kaka je bio jedinstven igrač us vetu fudbala, ali izgleda da su Brazilci već pronašli njegovog naslednika.

Marka prenosi da je fudbaler Sao Paola Igor Gomeš na meti Real Madrida, ali i drugih velikih evropskih klubova.

Ofanzivni vezista ima 21 godinu i mnogi ga u otadžbini porede upravo sa bivšim fudbalerom Real Madrida i Milana, a njegova otkupna klauzula iznosi 50 miliona evra.

Igor je do >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sada nastupao za mlađe reprezentativne selekcije Brazila i važi za jednog od najtalentovanijih igrača u toj zemlji, pa stoga i ne čudi da je na radaru "kraljevskog kluba".

Posrednik u čitavoj priči bi mogao biti Vagner Ribeiro, čovek koji je svojevremeno bio jedan od najzaslužnijih za dolazak Robinja u Real, pa se madridski klub i sada okrenuo poznatom brazilskom menadžeru.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

NOVI KAKA U MADRIDU? Real nema ništa protiv, već je krenuo u akciju (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Mar.2020

Otkupna klauzula 50 miliona evra...Kaka svojevremeno nije ostavio očekivani trag u Real Madridu, ali Kraljevski klub nema ništa protiv da dovede Brazlca kojeg mnogi video kao njegovog nalednika. Kako prenose špnaski mediji, Real je naciljao Igora Gomeša, fudbalera Sao Paola koji doduše i na meti...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.