Novi Japanac u Dinamu: Kad sam video da beži igračima Sitija...

Izvor: B92, 03.Jan.2024, 12:41

Novi Japanac u Dinamu: Kad sam video da beži igračima Sitija...

Posle Takura Kaneka (26) koji je stigao letos, zagrebački Dinamo završio je i potpis njegovog sunarodnika, defanzivca Takuje Ogivare (24).

Ogivara igra na poziciji levog beka i stiže iz redova Urave Red Dajmonds, mada je dobar deo vremena proveo na pozajmicama u Nigati i Kjotou.

Očekuje se da bi Dinamo u toku dana trebalo da predstavi novog igrača.

Dinamo će, kao i Kaneka, Ogivaru dovesti na pozajmicu do kraja sezone i to će platiti oko 200.000 evra >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << uz opciju otkupa njegovog ugovora na leto za pola miliona evra.

Ogivara je u prošloj sezoni odigrao 41 utakmicu za Uravu u svim takmičenjima i upisao jedan gol i tri asistencije.

"Ogivara je stabilan iza, dobar je prema napred i svidelo mi se ono što sam video, posebno na Svetskom klupskom prvenstvu. Kada vidiš da beži igračima Sitija... Uveren sam da će biti dobar i adaptacija će mu biti lakša jer je i Kaneko tu. Japanci se inače dovode u paru", rekao je Dinamov trener Sergej Jakirović.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.