Novi El Trafiko, Ibra opet superstar, nikada neće izgubiti od gradskog rivala? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Avg.2019, 09:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Novi "El Trafiko", Ibra opet superstar, nikada neće izgubiti od gradskog rivala? (video)

Dva kluba iz Los Anđelesa zatvorila regularnu sezonu, još jednim spektakularnim mečom.

Novi "El Trafiko" kako je dobio naziv gradski derbi u Los Anđelesu završen je remijem, 3:3, ponovo su u glavnoj ulozi bili Zlatan Ibrahimović i Karlos Vela, dve najveće zvezde MLS.

I još jednom Galaksi nije izgubio od gradskog rivala, derbi Los Anđelesa počinje da se razvija u pasiju nekarakterističnu za grad, ali i za ovaj deo Amerike.

Iako je Los Anđeles FC, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << završio na prvom mestu posle regularne sezone, oni od kada su se osnovali u pet mečeva nisu uspeli da dobiju gradskog rivala.

"Nikada nas nećete pobediti", pevali su pre i posle meča navijači Galaksija koji je vodio sa 3:1, Zlatan Ibrahimović je postigao dva gola, na drugoj strani je Latif Blesing takođe dva puta bio strelac.

U drugom poluvremenu, svojim 27. golom u sezoni Karlos Vela je doneo remi lideru.

Sada je regularna sezona završena, sledi plej-of u kome bi dva tima mogla ponovo da se sastanu. I ponovo će Vela i Zlatan biti u glavnim ulogama, do sada je Ibrahimović rivalu u pet mečeva dao osam golova, dok je Meksikanac protiv Galaksija u isto toliko susreta postigao 7 pogodaka.

GalaXy n LAFC tie at 3 en el Traficante classic pic.twitter.com/cjKtszuby7

— Ricardo SanchezDeeguy (@sanchezdeeguy) 26. август 2019.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.