Novi Beograd srušio Barselonetu, senzacija Radničkog protiv Olimpijakosa

Izvor: B92, 26.Jan.2022, 23:07

Novi Beograd srušio Barselonetu, senzacija Radničkog protiv Olimpijakosa

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su na svom terenu Barselonetu sa 11:9 (4:0, 2:2, 4:5, 1:2), u utakmici osmog kola Grupe A Lige šampiona.

Ekipa Novog Beograda upisala je četvrtu pobedu i trenutno je sa 14 bodova četvrta na tabeli, dok Barseloneta ima tri boda manje na petoj poziciji.

Novi Beograd su do pobede vodili Angelos Vlahopulos, Strahinja Rašović i Draško Gogov sa po dva postignuta >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << gola.

U strelce su se upisali i Dušan Mandić, Vasilije Martinović, Duško Pijetlović, Radomir Drašović i Viktor Rašović.

Kod Barselonete najbolji je bio Miguel De Toro sa tri pogotka.

Izabranici Dejana Jovovića, koji je na klupi zamenio Vladimira Vujasinovića, u narednom kolu Lige šampiona će dočekati Dinamo iz Tbilisija.

U drugom susretu večeri u okviru grupe A Radnički je na svom terenu ekipu Olimpijakosa sa 10:8 (5:3, 2:2, 1:2, 2:1).

Radnički je upisao drugu pobedu i zauzima šesto mesto na tabeli sa sedam bodova, dok je Olimpijakos ostao na drugoj poziciji sa 16 osvojenih bodova.

Kragujevački tim su do pobede sa po dva postignuta gola vodili Marko Radulović, Nikola Lukić i Josip Vrlić, dok su po jedan postigli Filip Janković, Aleksa Ukropina Miloš Miličić i Miloš Ćuk.

U grčkom timu najbolji je bio Janis Funtulis sa tri gola, dok je Filip Filipović postigao dva.

Vaterpolisti Radničkog će u narednom kolu Lige šampiona dočekati Barselonetu, koja je večeras izgubila od Novog Beograda, dok će Olimpijakos ugostiti tim Breše.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Radnički trijumfovao nad Olimpijakosom

Izvor: Danas, 27.Jan.2022, 00:57

Vaterpolisti Radničkog pobedili su u Kragujevcu Olimpijakos rezultatom 10:8 (5:3, 2:2, 1:2, 2:1) u utakmici osmog kola Grupe A Lige šampiona.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.