Izvor: RTS, 26.Jan.2022, 22:43

Novi Beograd pobedio Barselonetu, Radnički bolji od Olimpijakosa

Vaterpolisti Novog Beograda savladali su Barselonetu 11:9 (4:0, 2:2, 4:5, 1:2) u utakmici osmog kola A grupe Lige šampiona.
Uspešan debi imao je novi trener Novobeograđana Dejan Jovović.

Srpski tim meč je rešio sjajnom prvom četvrtinom, vodili su čak i 5:0, ali je potom ipak bilo problema da se privede meč kraju.
Kada su u pitanju golovi istakli su se Angelos Vlahopulos sa tri, dok su Strahinja Rašović i Draško Gogov postigli >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << po dva.
Još jedan srpski predstavnik u Ligi šampiona je imao dobro veče - Radnički je savladao Olimpijakos sa  10:8.
Blistao je golman Kragujevčana Lazar Dobožanov sa 15 odbrana, uključujući i peterac Filipu Filipoviću, dok su Josip Vrlić, Nikola Lukić i Marko Raudulović postigli po dva gola.
Janis Fontulis tri puta se upisao u strelce kod Olimpijakosa, a Filipović je postigao dva gola.
Vaterpolisti Zvezde poraženi su juče od Marselja u B grupi 11:8.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Novi Beograd srušio Barselonetu, senzacija Radničkog protiv Olimpijakosa

Izvor: B92, 26.Jan.2022

Vaterpolisti Novog Beograda pobedili su na svom terenu Barselonetu sa 11:9 (4:0, 2:2, 4:5, 1:2), u utakmici osmog kola Grupe A Lige šampiona...Ekipa Novog Beograda upisala je četvrtu pobedu i trenutno je sa 14 bodova četvrta na tabeli, dok Barseloneta ima tri boda manje na petoj poziciji...Novi Beograd...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.