Nove ponude za Pajea, ali ako ovo prihvati, život će mu biti pakao!

Izvor: Sportske.net, 22.Jan.2017, 11:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nove ponude za Pajea, ali ako ovo prihvati, život će mu biti pakao!

Čini nam se da francuski reprezentativac nema mnogo izbora. Vest Hem i Marsej se nisu dogovorili, a ostale opcije su pakao!

I dalje nema dogovora, i razlika između ponude i onoga što traže "Čekićari" je prevelika.

Naime, desetak miliona deli klubove od dogovora, pa su se otvorile dve opcije.

Ne zna se koja je gora za Dimitrija Pajea. On bi se vratio u Francusku, ali čini nam se da bi radije sada ostao  u Vest Hemu.

Jedna je da na pozajmicu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << ode u Nicu do kraja sezone, Vest Hem pretpostavlja da će na leto biti boljih ponuda i da će moći da uzmu 40 miliona za najboljeg igrača koji ne želi da ostane, ni u klubu, ni u Engleskoj.

Druga je PSŽ koji je doveo Drekslera, ali bi mogao da takođe dovede Pajea na pozajmicu i onda na leto otkupi njegov ugovor. Pretpostavlja se da bi u tom slučaju prodali Di Mariju u junu.

Zbog čega su ovo loše opcije?

Ne zna se da li navijači Marseja više mrze Nicu ili Parižane. Prvo je veliki derbi južne obale, koji redovno prati nasilje, drugo verovatno najveća utakmica u francuskom fudbalu, naime, PSŽ i Marsej su klubovi sa ubedljivo najviše navijača u ovoj zemlji.

Scene sa tih derbija su nekarakteristične za ovu zemlju gde fudbal nikada nije baš izazivao toliku strast, pre svega na klupskom nivou.

Paje bi odlaskom u Nicu ili PSŽ, zaista sebi zauvek zatvorio vrata Marseja, i to ne mislimo kluba, već grada. Setite se samo kako je prošao Valbuena.

S obzirom na sve što mu se dešava, možda je, ako se Marsej i Vest Hem ne dogovore, za njega najbolje da ostane u Engleskoj...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.