Nove informacije o povredi Saldanje!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2024, 19:57

Nove informacije o povredi Saldanje!

Grobari mogu da odahnu...

Fudbaleri Partizana juče su na svom terenu savladali ekipu IMT-a sa 5:2 i tako zadržali prvo mesto na tabeli sa bodom prednosti u odnosu na Crvenu zvezdu.

Međutim, ono što je zabrinulo i trenera Duljaja i navijače crno-belih bila je povreda najboljeg strelca Partizana i Superlige, Mateuša Saldanje.

On se odmah posle vodećeg gola koji je postigao Severina požalio na bol u mišiću. Ukazana mu je pomoć i pokušao je da nastavi >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << meč, ali je par minuta kasnije, na isteku prvih pola sata ove utakmice sam zatražio izmenu i umesto njega je zaigrao Nemanja Nikolić.

Danas ima dobrih vesti kada je ta njegova povreda u pitanju, doduše nezvaničnih.

''Informer'' je preneo svoja saznanja sa Saldanjina povreda nije teže prirode i da bi on možda već sutra mogao da odradi trening.

Ako tako bude, onda ga možemo očekivati u sledećem kolu u Surdulici protiv Radnika, u suprotnom će treer Duljaj morati da traži neko novo rešenje, pošto na Nikolića neće moći da računa zbog četiri žuta kartona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.