Nove informacije, Zvezdin dug mnogo veći?

Izvor: Sportske.net, 17.Avg.2020, 12:46

Nove informacije, Zvezdin dug mnogo veći?

Klub se za sada nije oglašavao tim povodom.

Agencija za privredne registre (APR) objavila je finansijski izveštaj KK Crvena zvezda za fiskalnu 2019. godinu u kojoj je klub sa Malog Kalemegdena dugovao oko 1.540.000 evra.

Međutim, Telegraf je detaljnom analizom strukture duga izvukao podatak da su ukupne obaveze "crveno-belih" oko 18.000.000 evra, ali da se zbog velikih potraživanja kluba i činjenice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da je veći deo novca unapred prijavljen kao trošak za ovu godinu visina duga vodi u iznosu od oko 7.000.000 evra i da toliko iznosi realan dug.

Taj dug je, tvrdi isti izvor, većinski pokrila tako što je "eskontovala" ugovore sa Telekomom i ostalim sponzorima za sezone 2020-21 i 2021-22.

Zvezda ima aktivan kredit kod AIK Banke u iznosu od 2.000.000 evra, Poštanske štedionice na 500.000 evra i još jedan krediz u AIK banci od 400.000 gde je zalog bio ugovor jednog od košarkaša.

Ukupni prihod "crveno-belih" od sponzora u 2019. godini iznosio je 3.426.000 evra, a detaljniju analizu finansijskog izveštaja Zvezde možete pročitati na sajtu Telegrafa.

Klub se do sada nije oglasio povodom izveštaja na sajtu APR.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan poslao nepravilan finansijski izveštaj, visina duga poznata za najviše mesec dana

Izvor: MozzartSport.com, 17.Avg.2020

Agencije za privredne registre reagovala i zbog nepravilnosti vratila izveštaj košarkaškom klubu iz Humske..Sve je počelo transperentnim izveštajem o dugu fudbalskog kluba Crvena zvezda u iznosu od 32 miliona evra, zaključno sa 31. decembrom prošle godine. Zatim su navijači Partizana imali priliku...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.